Шукати в цьому блозі

четвер, 13 січня 2011 р.

Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру" в Миколаївській області


Шановні колеги! На Миколаївщині стартував Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру-2011".
Цей Конкурс користується популярністю у вчителів і учнів вже не перший рік.Самі цифри говорять за себе!!! Минулого року в конкурсі взяли участь 11585 учнів. Найактивнішими були учасники із Миколаївської гімназії № 2, Миколаївської гімназії № 4, Миколаївського муніціпального колегіуму, Миколаївського морського ліцею імені професора Миколи Александрова, представники об'єднань шкіл м. Первомайська, Вознесенська, Баштанського,Жовтневого, Очаківського та Новоодеського районів.
Сьогодні школи області активно готуються до конкурсу.
Нагадуємо, що збір заявок та переказ грошей закінчується 12 лютого 2011 року, а сам конкурс відбуватиметься 17 березня 2011 року в усіх навчальних закладах одночасно.
Хотілось би звернути увагу методистів та керівників шкіл на той факт, що необхідно і далі працювати над залученням учнів до участі в конкурсі. Це сприятиме розвитку логічного мислення школярів і є прекрасною можливістю підготувати їх до державної підсумкової атестації та ЗНО з математики ще з початкової школи.
Всі необхідні матеріали для організації участі школярів Ви можете отримати на сайті МОІППО www.moippo.mk.ua в розділах "Анонси" та "Новини", а також безпосередньо в інституте (кабінеті № 20).
Успіху всім!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар